1 Nolu Şube Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğündeydi

TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Doğan ve 1 Nolu Ş..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
1 Nolu Şube Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğündeydi


TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Doğan ve 1 Nolu Şube Başkan Vekili Basri Evci ve İşyeri Temsilcisi Muammer Tüz ile birlikte Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü üyeleri ve çalışanlarını ziyaret ettiler.

Bu ziyaret kapsamında üyelere ve çalışanlara bugüne kadar yapılan sendikal çalışmalar ve yeni dönemde gerçekleştirilecek olan Toplu Sözleşme görüşmeleri, Kamu Personeli Danışma Kurulu, Kurum İdari Kurulu toplantıları gibi platformlara çalışanlar adına taşınacak talepler hakkında da bilgiler verdi.

Üyelerimiz ve çalışanlardan 2015 yılı Mayıs ayında yapılacak Kurum İdari Kurulu (KİK) ve 2016-2017 yıllarını kapsayacak olan toplu görüşmeler için öneri ve talepleri alındı. Ayrıca Bakanlık kampüsü içerisinde yaşanan problemler ve sıkıntılar ve çözüm önerilerine yönelik talepler dinledi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantılar sonrasında üyeler de Toç Bir-Sen Genel Merkezini ve Ankara 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu üyelerini yanlarında görmekten, büyük mutluluk duyduklarını ve bu tür ziyaretlerin daha sık olarak yapılması gerektiğini ifade ettiler.

Ayrıca bu ziyaret kapsamında Ziraat Yüksek Mühendisi Hasan Kılıç "67747" sıra sayısı ile TOÇ BİR-SEN üyesi oldu.