10 Nolu Bursa Şube Genişletilmiş İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

TOÇ BİR-SEN 10 Nolu Bursa Şube Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurul s..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
10 Nolu Bursa Şube Genişletilmiş İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi


TOÇ BİR-SEN 10 Nolu Bursa Şube Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurul sonrasında ilk Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Şube  Başkanı Lütfü Günerigök başkanlığında yapılan, hizmet kolu çalışanlarının talep ve sorunlarının konuşulduğu divan toplantısına; Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, asil ve yedek Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri, Şube Kadın Kolları Komisyonu, Şube Engelli Çalışanlar Komisyonu ve işyeri temsilcileri katıldı.

TOÇ BİR-SEN 10 Nolu Şube Başkanı Lütfü Günerigök, göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdiği konuşmasında, şube olarak çalışma barışına ve huzurunun teminine verdikleri önemin altını çizerek, sendika üyesi olmayan mesai arkadaşlarıyla kırgınlığa sebep olacak davranışlardan kaçınılması, barış ve huzurun sağlanması gerektiğini belirtti.


Başkan Günerigökten sonra Şube Başkan Vekili Harun Öztürk ün sendika tanıtımı, yönetim organlarının  görev, sorumluluk ve yükümlükleri ile ilgili sunumundan sonra katılımcıların soru ve önerileri alındı. Katılımcılardan gelen  sorular TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen tarafından cevaplandırıldı.