11 Nolu Erzurum Şube İsmail Ercoşkun Dedi

11 Nolu Erzurum Şube Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
11 Nolu Erzurum Şube İsmail Ercoşkun Dedi

11 Nolu Erzurum Şube Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Nail Süngü, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz,  Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Erzurum Barosu Başkan Yardımcısı Osman Akın, Orman Bölge Müdürü M.Salih Çetiner, Orman Su İşleri 13. Bölge Müdürü  Ahmet Akkiprik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Et ve Süt Kurumu Müdürü İsmail Atasever, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürü Şerafettin Çakal,  Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ahmet Erdoğan, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Recep Temel, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya Beyazlı, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Büyük, Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halim Özdemir, Orman ve Su İşleri 13.Bölge Müdür Yardımcısı Tekin Memişoğlu, Doğa ve Milli Parklar Erzurum İl Müdürü Mustafa Şentürk, TMO Erzurum Şube Müdür Yardımcısı Ekrem Arslan, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Müdür Yardımcısı Ahmet Küçüközdemir, sendika temsilcileri, şube başkanları ve üyelerin katıldığı kogrede İsmail Ercoşkun ve listesi yönetime seçildi.

Açılış sunumunu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kevser Karagözün yaptığı kongrede Divan Başkanlığını Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Divan Kurulu üyeliklerini ise Fatih Turan ve İsmail Hakkı Ozan yürüttü.
İl Başkanı İsmail Ercoşkunun açılış konuşması yaptığı Genel Kurulda; Genel Başkan Yardımcısı Nail Süngü, Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Orman Bölge Müdürü M.Salih Çetiner, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, D.A. Tarımsal Araştırma Müdürü Şerafettin Çakal, Erzurum Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya Beyazlı, Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halim Özdemir ve Toç Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Yeşilorman birer selamlama konuşması yaptı. Daha sonra faaliyet ve denetim raporları okundu ve ibra edildi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde İsmail Ercoşkun ve listesi yönetime getirildi.

 

YÖNETİM KURULU

 İsmail ERÇOŞKUN      Şube Başkanı  

 Metin HANOĞLU        Şube Başkan Vekili    

 Temel MORKOÇ         Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilat)   

 Zinnur GÖZÜBÜYÜK   Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler)  

 Mehmet GÜNEY         Şube Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim)    

 Selami ÖKSÜZ            Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)

 Taner ŞAKAR             Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)