25 Nolu Şubede Yaşar Gürel Güven Tazeledi

TOÇ -BİR SEN 25 Nolu Artvin- Şube 4.olağan Genel Kurulunu 21 Eylü..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
25 Nolu Şubede Yaşar Gürel Güven Tazeledi

TOÇ -BİR SEN 25 Nolu Artvin- Şube 4.olağan Genel Kurulunu 21 Eylül Cumartesi günü g erçekleştirdi. Şube Başkanı Yaşar Gürel yeniden seçilerek güven tazeledi.

 
Genel Kurula TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İshak Hacikamiloğlu, Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, SGK Artvin İl Müdürü Zafer Şimşek, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta,  AK Parti Belediye Meclis üyesi Zafer Yerli, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Maksut Koçak, İlim Yayma Cemiyeti Artvin Şube Başkanı Yüksel Kantar, İşletme Müdürleri, Şube Müdürleri, Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Özkan Uzun, Bem Bir-Sen İl Başkanı Mahmut Gürbüz, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Süleyman Yılmaz, üyeler ve davetliler katıldı.

Konuşmasına " Onlar bir hayal kurdular, güzel düşler gördüler ve uğruna düşler gördükleri hayallerinin peşinden gittiler. Onlar bir avuç adamdılar ve adanmıştı yürekleri, bedenleri, ruhları, emekleri... Cenneti umarak cennet karşılığında satmışlardı tüm varlıklarını bunları onlara bahşedene. Bir tohum ektiler toplumun şah damarına ve son nefeslerine kadar gözlerini kırpmadan onunla attı kalpler. Ve bu günleri göreceklerini ümit ederek yaşadılar her anlarını. Onlar bir avuç adamdı; Onlar; Kim demiş her şeyin bitişi ölüm / destanlar yayılır mezarımızdan diyen, Mehmet Akif İnandı, Serdar Güllüoğluydu, Tahsin Sudaydı. Ve onlar ismini burada zikretmediğimiz ama unutmadığımız ağabeylerimizdi, önderlerimizdi, dava arkadaşlarımızdı... Onlara Allahtan rahmet diliyorum. Ve bu kutlu trenin vagonlarını dolduran siz değerli dostlarımı en derin saygılarımla selamlıyorum" diyerek başlayan Artvin Şube Başkanı Yaşar Gürel şube olarak yaptıkları sendikal çalışmalardan ve bundan sonrası adına çzdikleri yol haritalarını aktardı. Gürel, 25 Nolu Artvin Şubenin 4. Olağan Genel Kurulunun tüm üyelere ve tüm kamu çalışanlarına hayırlar getirmesi temenni etti.

Divan Başkanlığını Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hakan Keskin, üyeliklerini ise Turhan Yılmaz ve Mehmet Turanın yaptığı kongrede Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İshak Hacikamiloğlu, Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin  ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Protokol konuşmalarının ardından iki listenin yarıştığı seçimde Yaşar Gürelin başkan adayı olduğu liste seçimi kazandı.