28 Nolu Karabük Şubeden Genel Merkeze Ziyaret

TOÇ BİR-SEN Karabük Şube Başkanlığı Kongre sonrası yeni yönetim k..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
28 Nolu Karabük Şubeden Genel Merkeze Ziyaret


TOÇ BİR-SEN Karabük Şube Başkanlığı Kongre sonrası yeni yönetim kurulu üyeleri ve Bartın ve Zonguldak illerinde bulunan temsilcileri ile birlikte Genel Merkezi ziyaret etti.

Karabük Şube Yönetimi, Bartın ve Zonguldak illerinde bulunan temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Genel Başkan Günay Kaya, Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya, Genel Başkan Yardımcılarından Hüseyin Öztürk, Bayram Özmen, Şahin Değirmen, Fatih Doğan ve Nail Süngüyü ayrı ayrı ziyaret etti.

Ziyarette 20 Eylül de yapılan Karabük Şubesi Başkanlığının kongre sonrası süreci değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, Şube Başkanlığının üyelerin talep ve sorunlarına ilişkin hazırladığı dosya Genel Merkez Yönetimine sunuldu.

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, şube yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni dönemde Karabük Şubesine çalışmalarında başarılar diledi. Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp ise bundan sonraki dönemde de çalışmalarına hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.