28 Nolu Karabük Şubesi Zonguldakta Toplandı

    Toç Bir-Sen 28 Nolu Karabük Şube Başkanlığı yönetim kurulu üy..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
28 Nolu Karabük Şubesi Zonguldakta Toplandı


    Toç Bir-Sen 28 Nolu Karabük Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri aylık toplantısını Zonguldakta gerçekleştirdi. Şube yönetim kurulu toplantısında bir dizi kararlar alarak sendikal faaliyet değerlendirmesinin ardından da Zonguldak Orman Bölge Müdürü A.Sırrı Beşeli makamında ziyaret etti.

    28 Nolu Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp başkanlığında, Şube Başkan Vekili Nevzat Kahriman, Şube Başkan Yardımcılarından Mustafa Dağdeviren, Şafak Taşcı, İbrahim Yağız, Zeki Tokan ve Kaan Toptan ile birlikte ziyaret ederek çalışanların sorun ve taleplerini ileterek fikir alış verişinde bulundu. Karşılıklı iyi niyet içerisinde geçen ziyaretler sonrasında Böle Müdürü A. Sırrı Beşel ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek karşılıklı iyi niyet içerisinde olduktan sonra sorunların çözülmemesi için hiç bir sebebin olmadığını belirten Beşel, Şube Başkanlığımıza başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.
Şube Başkanı Erol Gökalp ise asli görevleri olan kurumları ve çalışanları ziyaret etmek olduğunu, çalışanlar ile kurum arasında köprü vazifesi yaptıklarını belirterek, bu samimi ortamı oluşturan Orman Bölge Müdürü A. Sırrı Beşel e, teşekkür etti.

Daha sonra Şube yönetim kurulu üyeleri Gökçebey Fidanlık Müdürlüğünü ziyaret ederek Sayman olarak atanan İşyeri Temsilcimiz Ergül Aslan a görevinde başarılar dileyerek Fidanlık Müdürü Ayhan Arat ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu.