30 Nolu Isparta Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
30 Nolu Isparta Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Yapıldı


Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye; TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Öztürk, Nail Süngü ve Fatih Doğan, Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, İl Kontrol Laboratuarı Müdürü Osman Doğan, MEMUR-SEN İl Temsilcisi Osman Akçil, SAĞLIK-SEN Şube Başkanı Erdal Demiralay, konfederasyona bağlı diğer sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yaklaşık 400 kişinin katıldığı kongrede, TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölenile
MEMUR-SENİl Temsilcisi Osman Akçilin selamlama konuşmalarında TOÇ BİR-SEN ailesinin büyük ve güçlü bir aile olduğu, hak arama kurumu olmanın yanında hakları iade etme yeri olduğu vurgulandı.

Kongre sonunda yapılan seçimde iki liste yarıştı. Başkan adayı Kuddusi Uranlı kongrede kullanılan 289 oydan277sini alarak Şube başkanlığına seçildi.


Şube Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: 

Şube Başkanı   

Kuddusi URANLI

Başkan Vekili 

Osman KÜL

Başkan Yardımcısı (Mali İşler)   

Özkan TELLİ

Başkan Yardımcısı (Teşkilat) 

M. Abdülkadir BAŞER

Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)

Emine DEMİRCAN ESEN

Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme

Fatih DÖNMEZ

Başkan Yardımcısı (Basın ve  Halkla İlişkiler)   

Sefa KARATAŞ