33 Nolu Şube Ali Uçar ile Yola Devam Dedi

TOÇ BİR-SEN 33 Nolu Van Şube 2. Olağan Genel Kurulunu 25 Ekim Cum..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
33 Nolu Şube Ali Uçar ile Yola Devam Dedi

TOÇ BİR-SEN 33 Nolu Van Şube 2. Olağan Genel Kurulunu 25 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Büyük bir katılımın sağlandığı kongrede Şube Başkanı Ali Uçar yeniden seçilerek güven tazeledi.
Genel Kurula, Genel Başkan Günay Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ferit Yıldız, Gıda Kontrol Lab. Müdürü M. Sıddık Arvas, MEMUR-SEN Van İl Başkanı Süleyman Şakar, Konfederasyona bağlı diğer sendikaların şube başkanları, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, OGM 14. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri, Orman İşletme Şefleri, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Ali Uçar, MEMUR-SEN ve TOÇ BİR-SENin 76 milyonun derdini dert edinmiş ilkeli ve kararlı bir sendikacılık yaptığını, üstlendiği misyon ve vizyon ile her zaman zalimin ve zulmün karşısında durarak her daim haklının yanında yer aldığını, sorunların değil çözümlerin paydaşı olduğunu ve kalıcı çözümler için uğraş verdiğini belirtti.
Uçar ayrıca TOÇ BİR-SENin 36769 üyesiyle kendi hizmet kolunda 7. kez yetkili sendika olduğunun altını çizerek kongrenin tüm hizmet kolu çalışanlarına ve üyelerine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. İki liste halinde gidilen seçimde Ali Uçar başkanlığındaki liste seçimi kazandı.