35 Nolu Hatay Şubesi Yeniden "Mehmet Andiç" Dedi

TOÇ BİR-SEN 35 Nolu Hatay Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kuru..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
35 Nolu Hatay Şubesi Yeniden "Mehmet Andiç" Dedi


TOÇ BİR-SEN 35 Nolu Hatay Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu Antakya Öğretmenevinde gerçekleştirildi. TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, Orman İşletme Müdürü Cevdet Çiçek ile Memur-Sen İl Başkanı Hasan Urhannın katıldığı 1. Genel Kurulda başkan seçilen ancak daha sonra Şube Sekreteri İsmet Gümüşe görevi emanet eden Mehmet Andiç, hazırladığı liste ile üyelerden güvenoyu alarak yeniden Şube Başkanlığına seçildi.

Genel Kurulda bugüne kadar yönetimde verdikleri hizmetlerden dolayı İsmet Gümüş, Avni Hatay ve diğer üyelere teşekkür eden Mehmet Andiç, konuşmasında "Hizmet çıtasını en yükseğe taşımak ve üyelerin haklı taleplerini en güçlü bir şekilde savunmak için genel kurulun verdiği yetkiyi, yönetim kurulunun diğer üyeleri ile beraber en doğru şekilde kullanacaklarını ifade etti.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, genel merkezin çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi. Ayrıca İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, Orman İşletme Müdürü Cevdet Çiçekte birer selamlama konuşması yaptı.