37 Nolu Şube Yönetimi Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetimi ile Mehmet Çın..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
37 Nolu Şube Yönetimi Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor


2. Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetimi ile Mehmet Çınar başkanlığında ki Toç Bir-Sen 37 Nolu Afyonkarahisar Şube Başkanlığı sendikal faaliyetlerine ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 

Şube Yönetim Kurulu üyeleri haftalık sendikal faaliyet iznini 2 gruba ayrılarak değerlendiriyor. Şube Başkanı Mehmet Çınar, Şube Başkan Yardımcıları Mehmet İşisağ,  Ali Aksoy ve Alparslan Gültepeden oluşan ekip Sultandağı, Çay, Bolvadin, Bayat ve Emirdağ ilçelerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüklerine, Alkaloid Fabrika İşletme Müdürlüğüne, Orman İşletme ve Fidanlık Şefliklerine ve TMO Ajans Müdürlüklerine; Şube Başkan Vekili Nevzat Karakoçan, Şube Başkan Yardımcıları Erol Eksik ve Abdullah Gök ten oluşan ekip de Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Dinar Kızılören Sandıklı ve Hocalar ilçelerinde ki Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüklerine, Orman İşletme ve Fidanlık Şefliklerine ve TMO Ajans Müdürlüklerine ziyaretler gerçekleştirerek bu kurumlarda görev yapan çalışanlarla bir araya geldiler.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde kurum personelinin talep ve sorunlarını tespit ederek, kurum amirlerine ileten şube yönetimi, sorunların çözümü, taleplerin ise karşılık bulması için istişarelerde bulundu.

Sendikal ziyaretler kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirten kurum müdürleri ve çalışanlar Şube Yönetimine ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.