37 Nolu Şubede Mehmet Çınar Güven Tazeledi

TOÇ BİR-SEN 37 Nolu Afyonkarahisar Şube Başkanlığının 2. Olağan G..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
37 Nolu Şubede Mehmet Çınar Güven Tazeledi

TOÇ BİR-SEN 37 Nolu Afyonkarahisar Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkayanın da katıldığı Genel Kurulda mevcut Şube Başkanı Mehmet Çınar ve yönetimi seçildi.

Genel Kurul, TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya, TOÇ BİR-SEN Genel Merkez Kadın Komisyonu BaşkanıEmine Akgün, TOÇ BİR-SEN26 Nolu Ankara Şube Başkanıİbrahim Ethem Gürsoy, TOÇ BİR-SEN50 Nolu Ankara Şube Başkanı Nusret Birim,TOÇ BİR-SEN Isparta Şube Başkanı Kuddusi Uranlı, Afyonkarahisar AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Kurum idarecileri, Memur-Sene bağlı sendikaların şube başkanları ve üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Genel Kurulda açılış konuşmasını Şube Başkanı Mehmet Çınar yaptı. Çınar konuşmasında şube yönetimi olarak üyelerin taleplerinin karşılık bulması ve sorunlarının giderilmesi için yaptıkları çalışmaları ve bundan sonraki süreç için de tarım-ormancılık hizmet kolu çalışanlarının haklarının kazanılması, korunması ve genişletilmesi için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Selamlama konuşmalarının ardından faaliyet ve ibra raporları okundu. Yapılan seçimin ardından Mehmet Çınar ve listesi 276 oy alarak güven tazeledi.

37 NoluAfyonkarahisar ŞubeBaşkanlığı Yönetim Kurulu

Mehmet ÇINAR                Şube Başkanı

Nevzat KARAKOÇAN           Şube Başkan vekili

Erol EKSİK           Şube Başkan Yardımcısı

Mehmet İŞİSAĞ             Şube Başkan Yardımcısı

Alparslan GÜLTEPE             Şube Başkan Yardımcısı

Ali AKSOY               Şube Başkan Yardımcısı

Abdullah GÖK                  Şube Başkan Yardımcısı