49 Nolu Şube İlk Kongresinde Rıfat Yaşar Dedi

TOÇ BİR-SEN 49 Nolu Gaziantep Şube Başkanlığının 1. Olağan Genel ..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
49 Nolu Şube İlk Kongresinde Rıfat Yaşar Dedi

TOÇ BİR-SEN 49 Nolu Gaziantep Şube Başkanlığının 1. Olağan Genel Kurulu Gaziantep Memur-Sen toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurula TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Memur-Sen Gaziantep İl Başkanı Mithat Sevin, TOÇ BİR-SEN Kilis İl Başkanı Ö.Murat Kavuşturan, Gaziantep Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan, İl Müdür Yardımcıları Nihat Şahin ve Zülküf Geçer, Gaziantep İl Gıda Kontrol Laboratuarı Müdürü Abdullah Yaman, Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürü Dr. Nevzat Aslan,  Orman İşletme Şube Müdürü Köksal Kaya, TMO Şube Müdürü Coşkun İyisabancı, Şehitkâmil Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sait Saruyıdız, Yavuzeli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Gürbüz, Gaziantep-Kilis Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ayhan Devamlı, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı  sendikaların şube başkanları ve üyeler katıldı.

Divan kurulu başkanlığını Mithat Sevinin, katip üyeliğini ise Mustafa Kapudere ve Mehmet Sönmezin üstlendiği kongrede açılış konuşmasını Şube başkanı Rıfat Yaşar yaptı.


Genel Kurula katılan TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan konuşmasında, yetkili sendika olmanın bilinci ve sorumluluğuyla, sadece üyelerinin değil tarım ve ormancılık hizmet koluna bağlı kurumlarda görev yapan tüm çalışanların sosyal ve özlük haklarının savunulması ve kazanılması konusunda çok önemli kazanımlara imza attıklarını belirtti ve çalışanların yetkiyi yedinci kez TOÇ BİR-SENe vermesinin bunun bir sonucu olduğunu belirtti.

Şube Başkanı Rıfat Yaşar ise yaptığı açılış konuşmasında, "Çıktımız bu  hak, hukuk, ekmek, emek ve özgürlük mücadelesi yolunda,  siz değerli üyelerimizin desteği ile büyüyüp güçlendik ve bu günlere geldik. Bu onurlu ve gururlu yolda bizimle omuz omuza yürüyen, vefasını, desteğini ve güvenini esirgemeyen siz değerli üyelerimize teşekkür ediyor, Allah hepinizden razı olsun diyorum." dedi.

Genel Kurulda yapılan konuşmaların ardından şube üyelerinin oy kullanma işlemine geçildi. Rıfat Yaşar başkanlığında tek liste halinde gidilen seçimde, oy birliği ile yeni yönetim seçildi. Yönetim şöyle:

Rıfat Yaşar                               Şube Başkanı

Mahmut Dağ                            Şube Başkan Vekili

Ömer Murat Kavuşturan            Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilat)

Hüseyin Özkan                        Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler)

Abdullah Gökdemir                  Şube Başkan Yardımcısı(Eğitim ve Sosyal İşler)

Mehmet Özkul                         Şube Başkan Yardımcısı(Basın ve İletişim)

Suat Yılmaz                            Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)