52 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu Özgecan Anısına Fidan Dikti

TOÇ BİR-SEN 52 Nolu Bursa Şube Başkanlığı Kadınlar Komisyonu üyel..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
52 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu Özgecan Anısına Fidan Dikti


TOÇ BİR-SEN 52 Nolu Bursa Şube Başkanlığı Kadınlar Komisyonu üyeleri, Tarsusta vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için fidan diktiler.

Bursa Ovaakça Hatıra Ormanında gerçekleştirilen fidan dikiminde Özgecan ve öldürülen tüm kadınlar için dualar edildi. Toç Bir-Sen 52 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Yeliz Işık, bu vahim olaydan büyük bir üzüntü duyduklarını kaydederek;  "Kadına uygulanan her türlü şiddetin son bulmasını, böyle acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Özgecanımıza Allahtan rahmet, acılı anne, babası, yakınlarına başsağlığı diliyor, böylesine müessif hadiselerin bir daha yaşanmamasını Cenab-ı Hakktan niyaz ediyoruz" dedi.
Özgecan Aslan anısına gerçekleştirilen fidan dikimine 52 Nolu Bursa Şube Başkanlığı Kadınlar Komisyonu üyelerinin yanı sıra, 52 Nolu Şube Başkanı İsmail Boz, 10 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Harun Öztürk ve Sabri Akbalık, 10 Nolu Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Esra Uzun ve komisyon üyeleri,  Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sarıgül, Diyanet-Sen Şube Başkanı, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Fahri Sönmezoğlu, Bursa Orman İşletme Müdürü Necattin Doğan, Bursa Orman Mühendisleri Oda Başkan Yardımcısı Mehmet Geleri ve tarım-ormancılık hizmet koluna bağlı kurumlarda görev yapan üyeler katıldı.