6 Nolu Samsun Şube Ayhan Akdeniz İle Yola Devam

TOÇ BİR-SEN 6 Nolu  Samsun Şubede kongre heyecanı yaşandı. Samsun..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
6 Nolu Samsun Şube Ayhan Akdeniz İle Yola Devam

TOÇ BİR-SEN 6 Nolu  Samsun Şubede kongre heyecanı yaşandı. Samsun Şubenin 4. Olağan Genel Kurulu Atakum Belediyesi Yalı Cafe  Restorantta  gerçekleşti. İki listenin yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Ayhan Akdeniz yeniden başkanlığa seçildi.
Genel Kurula Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Samsun  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü  Kadir Güven, Amasya  Orman Bölge Müdürü  Yaşar Sarı, Amasya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Lokman Gültekin, 11. Orman Su Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Salih  Livaoğlu, Canik Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Göz, Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü  Erkan Elfaz Ermiş, sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.
Kongre de konuşma yapan Şube Başkanı Ayhan Akdeniz, Toç Bir Sen ve Memur Sen in elde ettiği kazanımlar hakkında katılımcıları bilgilendirirken  Toç Bir Sen in sosyal sendikacılık yaptığını dile getirdi.
Toç Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığına yeniden seçilen Ayhan Akdeniz, yönetim kurulu adına tüm katılımcılara teşekkür etti.