Afyonkarahisarda Büyük İlgi Gören Kadınlar Günü Programı

TOÇ BİR-SEN 37 Nolu Afyonkarahisar Şube Başkanlığı kadın üyelerin..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Afyonkarahisarda Büyük İlgi Gören Kadınlar Günü Programı


TOÇ BİR-SEN 37 Nolu Afyonkarahisar Şube Başkanlığı kadın üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Garden Kale Otelde düzenlediği programla kutladı.

Büyük ilgi gören programa Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlunun eşi Hatice Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal,  Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Dr. Özden Dayı ve Memur-Sene bağlı sendikaların Kadınlar Komisyonu Başkanları ve Toç Bir-Sen üyesi kadınlar katıldı.


Programda Şube Yönetimi adına bir konuşma yapan Şube Başkan Yardımcısı Erol Eksik tüm kadınların şiddetten uzak, engellerden arınmış, hayatın her alanında hak ettiği şekilde temsil edilmesi temennisinde bulunarak, "37 Nolu Afyonkarahisar Şubesi   olarak gerek dinen gerekse hukuksal anlamda geniş haklar tanınan  kadınların hak ettiği saygıyı, sevgiyi en kaliteli bir biçimde yaşaması ve birbirimize,  ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması temennisiyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" dedi.