Bolu İl Divanı Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleşti

Bolu İl Divanı Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleşti

28 Nisan 2023 Cuma 18:20
Bolu İl Divanı Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleşti

Memur-Sen Bolu İl Temsilciliğinin düzenlediği il divan toplantısı Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

bolu (3)

 

Memur-Sen Bolu İl Divanı programında konuşan, Toç Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, “Sendikal mücadelemize güç katan üyelerimizle bir araya gelerek sahanın sorunlarını birebir istişare etmek bizleri daha güçlü ve farkındalığı daha yüksek bir oluşum haline getiriyor. Memur-Sen ailesi olarak bizler, her zaman kamu görevlilerinin sorunlarını ilk ağızdan dinlemiş ve ilgili mercilere mümkün olduğu en kısa sürede çözüm talebiyle iletmiş bir teşkilatız. Önümüzdeki 15 Mayıs mutabakat sürecinde de her zaman olduğu gibi teşkilatımızı geleceğe taşıyan adımlar atılacağından şüphemiz yok. Bizler sorunların çözümü adına en büyük desteği örgütlü gücümüzden aldık ve bu örgütlü gücümüzle de kamu görevlileri lehine birçok sorunun üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

“Sorunları çözecek olan bu teşkilattır”

bolu (4)

Memur-Sen olarak bugüne kadar 3600 ek gösterge, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve bunun gibi birçok büyük problemi adım adım çözüme kavuşturduklarını belirten Öztürk, “Çözülemez denen sorunları gerek masadaki mücadelemiz gerekse sahadaki varlığımız ile çözüme kavuşturduk. 1 Mayıs’ta Memur-Sen Genel Kurulumuzu gerçekleştirdikten sonra yeniden kolları sıvayarak kazanımlarımıza bir yenisini daha eklemek için var gücümüzle işimize odaklanacağız. Sorunları çözecek olan örgütlü güç bizdedir ve biz bu örgütlü gücü her zaman üyelerimiz ve kamu görevlileri adına kullanmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Öztürk; 1 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek şunları söyledi: “Ülkemizin gerek sosyal, gerek ekonomik gerekse politik anlamda yaşadığı değişim ve dönüşümün bilincindeyiz. Memur-Sen ailesi olarak her zaman mazlumun, mağdurun, ülkemizin ve milletimizin yanında olan bizler yine aynı anlayışla seçimimizi yapacağız. Vesayet odaklarının, askere topuk selamı vererek aslında başka yerlere selam çakanların bu ülkeye verdiği zararı kimse vermedi. Bu bilinçle hareket ederek, dünü unutmadan yarınlarımızı inşa edeceğimize inanıyorum.”

Koçak: Her daim doğrunun yanında, yanlışın karşısındayız

Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak ise, “Bizler bu yolculuğa, ülkemizin haklarını korumak, davımızı savunmak için çıktık. Sizlerin desteğiyle de doğrunun her daim yanında, yanlışın da karşısında durduk. Bir avuç erdemli adamla çıkılan bu yolda şimdi 1 milyon sayısını aştık, önümüzde ki yeni hedeflere doğru yürüyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek adına bu kutlu davada varız. Mücadele etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

bolu (1)