Elazığ Yeniden "Yeşilorman" Dedi

 TOÇ BİR-SEN 8 Nolu Elazığ Şube Başkanlığının 4. Olağan Genel Kur..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Elazığ Yeniden "Yeşilorman" Dedi


TOÇ BİR-SEN 8 Nolu Elazığ Şube Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurulu Elazığ Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarından Şahin Değirmenin de katıldığı genel kurulda mevcut şube başkanı İbrahim Yeşilorman ve yönetimi kullanılan 586 oyun 376sını alarak yeniden göreve seçildi.

Genel Kurul, TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şahin Değirmen, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Tunceli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Kaya, MEMUR-SEN Elazığ İl temsilcisi Murat Ergen, TOÇ BİR-SEN Malatya Şube Başkanı İlhami Polat, TOÇ BİR-SEN Tunceli İl Temsilcisi Ebubekir Atalay, siyasi parti temsilcileri, Memur-Sene bağlı sendikaların şube başkanları, meslek odaları temsilcileri ve üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Genel Kurulun açılış konuşması yapan Şube Başkanı İbrahim Yeşilorman şube yönetimi olarak üyelerin taleplerinin karşılık bulması, sorunlarının giderilmesi noktasında yaptıkları çalışmalar ile bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Tarım ve Ormancılık hizmet kolu çalışanlarının haklarının kazanılması, korunması ve genişletilmesi için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından faaliyet ve ibra raporları okundu. Yapılan seçimin ardından İbrahim Yeşilorman ve listesi yeniden göreve seçildi.


8 Nolu Elazığ ŞubeBaşkanlığı Yönetim Kurulu

Şube Başkanı

İbrahim YEŞİLORMAN

Şube Bşk. Vekili

Muhammed Fatih TURSUN

Şube Bşk. Yrd. (Teşkilat)

Mehmet Hanifi KARA

Şube Bşk. Yrd. (Mali İşler)

Kenan YILMAZ

Şube Bşk. Yrd. (Eğitim ve Sosyal İşler)

Vedat ERGÜN

Şube Bşk. Yrd. (Basın ve İletişim)

M. Nesimi ÖMEROĞLU

Şube Bşk. Yrd. (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Yaşar BAL