İl ve Şube Başkanlıklarından Kadınlar Günü Etkinlikleri

İl ve Şube Başkanlıklarına bağlı Kadınlar Komisyonu üyeleri 8 Mar..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
İl ve Şube Başkanlıklarından Kadınlar Günü Etkinlikleri

İl ve Şube Başkanlıklarına bağlı Kadınlar Komisyonu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerle kadın üyelerle biraraya geldiler.


 İSTANBUL

İstanbul Şube Başkanlığı ve Kadınlar Komisyonunca farklı bir Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Düzenlenen kahvaltılı programa Şair, Yazar ve Ressam ve aynı zamanda "Yedi Güzel Adam"ında yazarı olan Recep Garip de katıldı. Katılımın yüksek olduğu ve büyük beğeni toplayan programın ardından Recep Garipin kitapları yazar tarafından imzalanarak kadınlara hediye edildi.

KAYSERİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TOÇ BİR-SEN Kayseri Şube Yönetimi ve Kadın Komisyonu üyeleri hizmet kolunda çalışan tüm bayanlara rengarenk menekşeler hediye etti. Menekşelerdeki ana tema ise Kadına Yönelik Şiddete Son oldu.


BALIKESİR

Toç-Bir-Sen 18 Nolu Balıkesir Şube Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Altıeylül ve Karesi İlçe Müdürlükleri, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde görev yapan tüm kadın personeli ziyaret ederek kadınlar gününü kutladılar

AKSARAY

Aksaray Kadın Kolları Başkanlığının, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği yemekte kadın çalışanlarla bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Kolları Başkanı Hatice Ülkü Başer,  kadınların hak ettiği hürmeti ve değeri görmesi temennisinde bulunarak, kadın üyelere yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.


ADIYAMAN

Adıyaman İl Başkanlığı hizmet koluna bağlı tüm kurumlarda görev yapan kadın üyeleri işyerlerinde ziyaret ederek, onlara günün anısına hediyeler verdi.


EDİRNE
Edirne İl Temsilciliği Kadın Kolları Komisyon Başkanlığı tarafından Karaağaç-Lalezarda Kadınlara yönelik etkinlik düzenlendi. Çok sayıda kadının katıldığı etkinlikte sinema filmi ve ardından yapılan ikramlarla kadınlar günü kutlandı.

ESKİŞEHİR

38 Nolu Eskişehir Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanlığınca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıylaDSİ Lokalinde kadın çalışanları ile erkek üyelerin eşlerinin katılımlarıyla bayanlara özel bir etkinlik düzenlendi.  Kadınlar Komisyonu Nazan Şimşek yaptığı konuşmasında; "Sadece 8 Mart ve Anneler Günü gibi sembolik günlerde kadını hatırlayanlardan elbette kadına hak ettiği gerçek değeri vermelerini beklemiyoruz. Kadınımız; Cenneti kadının ayaklarının altına koyan inancımızla, toplum mühendisliğini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla, memleketine, milletine ve ailesine karşı asli vazifesinin bilincinde olarak hizmet etmeye devam edecektir" dedi.


 KÜTAHYA


SAKARYA

17 Nolu Sakarya Şube Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Sakarya Valiliğince Sakarya İl Ormanında düzenlenen Kadına Yönelik Şiddete Hayır Yürüyüşüne katıldı. Şube Başkanlığı ayrıca tüm kadın üyelerini iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek kendilerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladıkları hediyeleri takdim etti.

ÇANAKKALE

Toç Bir-Sen Çanakkale Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar gününde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüklerini merkez ve ilçe müdürlüklerinde bayan personellere karanfil dağıttı. Şube Başkanı Ömer Yıldız günün analam ve önemine istinaden  "Toç Bir-Sen olarak bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor, şiddetten uzak, engellerden arınmış kadınların, hayatın her alanında hak ettiği şekilde temsil edilmesini diliyoruz" dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Şube Başkanlığı Kadınlar Komisyonunca Kadınlar Günü dolayısıyla kadın üyeleriyle düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldi. Büyük ilgi gören programda konuşan Komisyon Başkanı Amine Bilgiç Yavuz, kadın değerinin 8 Martla sınırlı olmaması gerektiğini belirtti. Kadını anlamanın, insanı anlayıp, insanı yaşatmak olduğunu söyleyen Yavuz, "Kadın cennetin ayakları altında olduğu en büyük değerdir" dedi.

KAHRAMANMARAŞ

2 Nolu Kahramanmaraş Şube Yönetim Kurulu ve Kadınlar Komisyonu üyeleri; Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadın üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek gümüş tepsi hediye etti.

MUĞLA

KOCAELİ

Toç Bir-Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Nurgül Sertli, Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayla Acar, Başkan Yardımcıları Leyla Ayar ve Elif Dayıoğlunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile organize ettiği Kadınlar Günü programı kapsamında ; Sekapark Otelde kahvaltı, Mevlevi Evi, Sırrıpaşa Konağı, Osman Hamdi Bey Müzesi ziyaret edildi. Kadınlar Gününü birarada kutlamaktan memnun olan kadınlara program sonunda fidan hediye edildi.

 10 NOLU BURSA ŞUBE

     Toç Bir-Sen 10 Nolu Bursa Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Toç Bir-Sene  üye kadınlarla   kahvaltıda bir araya geldi. Bursa Botanik Park içerisinde yer alan Otantik Club Hotelde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda üye katıldı. Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Başkanı Esra Uzun yaptığı selamlama konuşmasında; "Cenneti kadınların-anaların ayağı altına seren bir medeniyetin mirasçıları olarak günümüzde dünyanın çeşitli coğrafyalarında kadınlarımızın cinsiyet ayrımından dolayı gördükleri şiddeti kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

    Etkinliğin sonunda Şube Başkanı Lütfü Günerigök ve Kadın Kolları Başkanı Esra Uzun kahvaltıya katılan kadınlara karanfil takdim ettiler.



KARS

42 Nolu Kars Şube Başkanlığı  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın üyelerini iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek hazırladıkları çiçek ve günün anlamına uygun hediyeleri takdim etti.



MANİSA

Manisa Şube Başkanlığı Kadınlar Komisyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Manisa Öğretmen Evinde bir program gerçekleştirdi. Kadın üyelerin yanı sıra, erkek üyelerin eşlerinin de katıldığı programda doyasıya eğlenen kadınlar günün sonunda bir de pasta kestiler.


ISPARTA

TOÇ BİR-SEN 30 Nolu Isparta Şube Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir kahvaltı programı düzenledi. Şube Başkan Yardımcısı Emine Demircan Esen ile Kadınlar Komisyonu Başkanı Saliha Ulusüllü ve Başkan Yardımcısı Yeliz Albayrak Çatal tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan kadın üyelerin güzel bir gün geçirdiler.