İstanbul Şube Başkanlığından Çanakkale Ruhu ve M. Akif Ersoy Programı

İstanbul Toç Bir-Sen Şube Başkanlığınca Pendik Veteriner Kontrol ..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
İstanbul Şube Başkanlığından Çanakkale Ruhu ve M. Akif Ersoy Programı


İstanbul Toç Bir-Sen Şube Başkanlığınca Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen "Çanakkale Ruhunu Ve M. Akif Ersoyu Anma – Anlama Programı" büyük ilgi gördü.

Açılışı İstiklal Marşı ile programda, şube üyesi Fatih Elitokun Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.  Şube Başkanı Süleyman Zenginin selamlama konuşmasının ardından Şube Başkan Vekili Mustafa Torbacının okuduğu "Çanakkale Şehitlerine" şiiri büyük beğeni topladı.

Programa konuşmacı olarak programa katılan Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muhsin Öztürk ise katılımcılara Çanakkale ve M. Akif Ersoy ile ilgili eşsiz bir sunum gerçekleştirdi. Öztürk, konuşmasında Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğünün kuruluşunda ve yönetiminde M. Akif Ersoyun büyük emeği olduğunu, bir Veteriner Hekim olarak mesleğine çok önem ve değer verdiğini dile getirerek, Onun iyi bir Müslüman, iyi bir Şair, iyi bir insan ve gerçek bir vatan sever olduğunu vurguladı.  Öztürk, " M. Akif Ersoy, Çanakkaleye gitmeden o duyguyu yaşayıp vaazlarında ve şiirlerinde bunu yansıtan tek şairdir" dedi. Öztürk büyük beğeni toplayan sunumunun ardından Toç Bir-Sen İstanbul Şube Başkanlığına Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünde böyle anlamlı bir programı düzenlemiş olmasından dolayı tebrik etti.