Karabük Şube Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam ediyor

28 Nolu Karabük Şube Başkanlığı, kongre sonrası çalışmalarına hız..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Karabük Şube Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam ediyor

28 Nolu Karabük Şube Başkanlığı, kongre sonrası çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üyelerin daha iyi koşullar altında çalışmaları için Şube Başkanı Erol Gökalp ve şube yönetimi bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

28 Nolu Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp, Şube Başkan Vekili Nevzat Kahriman, Şube Başkan Yardımcıları Şafak Taşcı, Zeki Tokan ve Mustafa Karakaş, İşyeri Temsilcileri Haşim Bozkurt ve Mehmet Özdarçın, Yenice Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğünde görev yapan çalışanları ziyaret etti. Ziyaretlerinde çalışanların sorunlarını tespit eden şube yönetimi,  üyelerin kendilerine ilettikleri sorunları zaman geçirmeden ilgili mercilere aktaracaklarını ifade etti.

Daha sonra Yenice İlçe Tarım Müdürlüğüne vekaleten atanan Rahmi Kanat ile Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İdari Mali İşler Şube Müdürlüğüne atanan Nuri Yüceli makamında ziyaret eden yönetim, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretler sonunda Başkan Gökalp Nuri Yücele, Rahmi Kanat a ve Tarım-Ormancılık iş kolu çalışanlarına gösterdikleri samimiyet ve nezaketten ötürü teşekkür etti.