Karabük Şube Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

28 Nolu Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp, Başkan Yardımcılarından..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Karabük Şube Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor


28 Nolu Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp, Başkan Yardımcılarından Şafak Taşcı, İşyeri Temsilcilerinden Haşim Bozkurt, Mehmet Özdarçın ve Mustafa Karakaş ile birlikte Yenice İlçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görev yapan çalışanları ziyaret etti.

Çalışanların sorunlarını görüşmek ve çözüm arayışları üzerinde çalışmalar yapmak üzere ziyaretlerde bulunan Şube Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Yenice Gıda  Tarım ve Hayvancılık İlçe Tarım Müdürlüğüne vekaleten atanan Rahmi Kanatı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.
Daha sonra Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İdari Mali İşler Şube Müdürlüğüne atanan Nuri Yüceli makamında ziyaret eden Şube Başkanı Erol Gökalp, Başkan Vekili Nevzat Kahriman ve Başkan Yardımcısı Zeki Tokan hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Şube Başkanı Erol Gökalp ayrıca Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Erdoğan Arçak ile birlikte 31.10.2014 tarihinde Safranbolu Orman İşletme Müdür Yardımcılığına başlaması sebebiyle Sema Altunay a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.

Ayrıca Karabük Milli Parklar Şube Müdürlüğü Kapullu Küpler mevkiinde yaptırılan yeni idare binalarına taşınmaları sebebiyle İşyeri temsilcisi İhsan Çevik ile birlikte Şube Müdürü Ahmet Işıkı makamında, diğer çalışanları odalarında tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonrasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. İşletme Müdür Yardımcısı Altunay, Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Işık ve kurum çalışanları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.
Karabük Şube Başkanı Erol Gökalp yapılan görüşmelerin nedeninin üyelerin daha iyi ve verimli çalışma koşullarına kavuşmaları, tespit edilen sorunların ilgili mercilere zaman geçirmeden aktarılması ve büyük bir aile olmanın sorumluluğu olduğunu dile getirdi.