Kars Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongresini Yaptı

42 Nolu Kars Şube Başkanlığının 2. Olağan Kongresi Kars Gıda, Tar..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Kars Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongresini Yaptı

42 Nolu Kars Şube Başkanlığının 2. Olağan Kongresi Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Kongreye Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Şahin Değirmen,  Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Memur-Sene bağlı sendikaların temsilcileri ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından divan kurulu oluşturuldu.

Genel kurulun açılış konuşmasını Şube Başkanı Nevzat Kal yaptı. 81 İl genelinde en çok üyesi olan 2. İl seçilmenin gururu yaşıyoruz diyen Kal , "Gücümüzü sendikamızı oluşturan onurlu, kararlı, şahsiyetli, her türlü haksızlık ve ilkesizlikle mücadele etmekten yılmayan her şeye rağmen saygın duruşunu bozmayan ve hiçbir güçten etkilenmeyen erdemli siz Toç Bir-Sen üyelerinden ve sendikal değerlerimizden aldık. 2. Olağan Genel Kurulumuzun Çalışma hayatımıza, sendikamıza ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Şahin Değirmen ise yaptığı konuşmada "İlk yola çıkıldığından bugüne bakıldığında ciddi bir mesafe kaydedildi ama önümüze bakıldığında da daha gidecek yolumuzun olduğunu görüyoruz. Bizler sendikamızı ve ülkemizi seviyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden sendikamızın ve ülkemizin daha iyi konuma gelmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizim en önemli söylememiz , Aynı olmadan bir olmayı başarmak olmuştur" ifadelerini kullandı.
 



Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgünde bir selamlama konuşması yaparak Şube Başkanı Nevzat Kala başarılar diledi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 42 Nolu Toç Bir-Sen Kars Şube Başkanı olan Nevzat Kal tek aday olarak girdiği kongrede tüm oyları alarak yeniden başkanlığa seçildi. 

Yönetim Kurulu

Şube Başkan: Nevzat Kal

Şube Başkan Vekili: Dr.Adem Arancı

Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler): Beyhan Bulut

Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma): Mehmet Hamzaoğlu

Şube Başkan Yardımcısı (Mev. Ve Top.Söz. İşl.): Murat Yılmaz

Şube Başkan Yrdımcısı (Eğitim Ve Sosyal İşler): Şeref Burak

Şube Başkan Yardımcısı (Basın Ve İletişim ): Haydar Ali Kuytul

 

Denetleme Kurulu

1-Halis Açık

2- Erkan Özdemir

3- Sadettin Ayan

Disiplin Kurulu

1-Tekin Işık

2-Erhan Çekin

3-Rahim Gören

Delege Adayları

1-Nevzat Kal

2-Beyhan Bulut