Kayseri Şube Başkanlığından İstişare Toplantısı

TOÇ BİR-SEN Kayseri Şube Başkanlığı, Yönetim Kurulu, Denetim ve D..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Kayseri Şube Başkanlığından İstişare Toplantısı

TOÇ BİR-SEN Kayseri Şube Başkanlığı, Yönetim Kurulu, Denetim ve Disiplin Kurulları,
İş Yeri Temsilcileri, Kadınlar Komisyonu ve Engelli Çalışanlar Komisyonu üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

TOÇ BİR-SEN Kayseri Şube Başkanlığı, Yönetim Kurulu, Denetim ve Disiplin Kurulları, İş Yeri Temsilcileri, Kadınlar Komisyonu ve Engelli Çalışanlar Komisyonu üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Memur-Sen Kayseri eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Aydın Kalkanın da katılığı toplantıda, Memur-Sen ve Toç Bir-Senin sivil toplumdaki yeri, kazanımları, eylemleri ve mücadelesi hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda TOÇ BİR-SENin sendikal ve sosyal mücadeleleri ile kazanımları hakkında katılımcıları bilgilendiren Şube Başkanı Murat Kuzkale teşkilat mensuplarına; Memur-Senin Türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, bunun gereği olarak Türkiye ve dünya mazlumlarının her zaman yanında olduğunu, üye aidatlarının su kuyularına, hastanelere, afet konutlarına, okullara dönüştüğünü, Memur-Senin sözleşmeli personelin kadroya alınması sürecindeki rolünü, kamuda başörtüsü serbestisi için toplanan 12 milyon 300 bin imzayı, Memur-Senin iş güvencesi konusundaki kararlılığını, rotasyonla kavimler göçüne karşı çıkışını ve soylu mücadeleyle elde ettiği yüzlerce kazanıma ilişkin bilgiler verdi.
Yetkili sendika Toç Bir-Sen tarafından Tar-Gel projesi kapsamında çalışanların sorunlarının çözümü için 9 Nisanda Ankarada yapılacak eylem ve basın açıklamsına da değinen Kuzkale; üye olsun ya da olmasın tüm TAR-GEL personelinin davetli olduğunun altını çizdi.

50 bin üye hedefleri doğrultusunda her bir teşkilat mensubundan bir üye isteyen Murat Kuzkale, yoğun kar yağışı altında toplantıya iştirak eden tüm teşkilata teşekkür ederek toplantıya son verdi.