Malatya Şube 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

TOÇ BİR-SEN 36 Nolu Malatya Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Ku..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Malatya Şube 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

TOÇ BİR-SEN 36 Nolu Malatya Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu Malatya  Merkez Öğretmen Evinde gerçekleştirildi. TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarından Bayram Özmenin de katıldığı genel kurulda mevcut şube başkanı İlhami Polat ve yönetimi oy birliği ile göreve seçildi.
Genel Kurul, TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özmen, Doğayı Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ayhan Deligöz, TOÇ BİR-SEN Elazığ Şube Başkanı İbrahim Yeşilorman, TOÇ BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Rıfat Yaşar, siyasi parti temsilcileri, Memur-Sene bağlı sendikaların şube başkanları, meslek odaları temsilcileri ve üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Genel Kurulda açılış konuşması yapan Şube Başkanı İlhami Polat, memur sendikacılığına kalitenin Memur-sen ile geldiğini belirterek Memur-senin toplum huzurunu bozacak sendika anlayışından uzak durduğunun altını çizdi. Bunun en güzel örneğinin ise 2014 ylı 1 Mayıs kutlamalarında Diyarbakırda görüldüğünü ifade etti.

Polat ayrıca şube yönetimi olarak üyelerin taleplerinin karşılık bulması, sorunlarının giderilmesi noktasında yaptıkları çalışmalar ile bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de tarım-ormancılık hizmet kolu çalışanlarının haklarının kazanılması, korunması ve genişletilmesi için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  


Selamlama konuşmalarının ardından faaliyet ve ibra raporları okundu. Yapılan seçimin ardından İlhami Polat ve listesi yeniden göreve seçildi.


36 Nolu Malatya Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu

İlhami POLAT                  Şube Başkanı

İhsan ELPAZE                  Şube Başkan vekili

Güven ÖZCEYHAN           Şube Başkan Yardımcısı

Ramazan ÇOLAK             Şube Başkan Yardımcısı

Tahir MACİT                   Şube Başkan Yardımcısı

Ergün ASLAN                  Şube Başkan Yardımcısı

Adem KUTLU                  Şube Başkan Yardımcısı