Memur-Sen Artvin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleştirildi

Memur-Sen Artvin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleştirildi

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:14
Memur-Sen Artvin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Öztürk’ün Katılımıyla Gerçekleştirildi

Memur-Sen Artvin İl Divan Toplantısı Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Artvin İl Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya Öztürk’ün yanı sıra, Eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, şube başkanları, kurum temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Öztürk, kamu görevlilerinin sahadaki sorunlarının çözüm adresi olarak Memur-Sen’i gösterdiklerini ifade ederek, “Memur-Sen teşkilatı olarak bizler masaya getirilemez denilen sorunları toplu sözleşme masasına götürdük. Çözülemez denilen sorunları gerçekleştirdiğimiz yoğun mücadeleyle çözüme kavuşturduk ve karara bağladık. 1 Milyonu aşan örgütlü gücüyle Memur-Sen daha nice sorunları çözecek mücadele gücüne ve inanca sahip bir teşkilattır. Bundan sonraki süreçte de kamu görevlileri adına çalışmalarımızı sürdürecek, önümüzdeki 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde de beklentileri karşılamak adına gece gündüz demeden mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

artvinild2Öztürk, konuşmasında 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek şunları söyledi, “Ülkemizin yaşadığı her olayı yakından takip ediyor ve en derin şekilde hissediyoruz. Sahada üyelerle ve vatandaşlarla birebir temas halinde olmanın getirdiği sorumluluk ile ülkemiz, milletimiz ve üyelerimiz adına ne yapabiliriz diye sürekli düşünüyoruz. Bizler bu vatanın birer evladı olarak ne zaman gerektiyse sorumluluktan kaçınmadık. Memur-Sen teşkilatı olarak önümüzdeki seçimde de yine aynı sorumluluk bilinciyle hareket edecek; ülkemizin ve milletimizin istikrarlı şekilde refah seviyesinin artması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte önümüzdeki seçimin tüm ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

celik1“Memur-Sen elini taşın altına düşünmeden koyar”
İl Divan Toplantısı’nda konuşan Faruk Çelik ise Memur-Sen’in kuruluşundan bu yana kamu görevlilerinin ve vatandaşların lehine çalıştığını ifade ederek, “Memur-Sen her zaman bizim ve ülkemizin yanında durmuş bir teşkilattır. Bundan sonra da ne olursa olsun bu tutumlarının süreceğine inancım tamdır. Ülkemizi ilgilendiren hangi konu olursa olsun elini taşın altına düşünmeden koyan bir teşkilat oldukları için ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçim sürecinde de Memur-Sen’in üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

artvinild3İnce: Memur-Sen ailemiz daha da büyüyecek
Programda konuşan Memur-Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, üye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, “Sendikaların en büyük gücü üyelerimiz ve teşkilatımızdır. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece özelde üyelerimiz, genelde ise ülkemiz ve dünya genelindeki tüm mazlumlar için emek mücadelemizi sürdüreceğiz ve Memur-Sen ailemizi daha da büyüteceğiz” dedi.