TARIM VE ORMANCILIK HİZMET KOLUNDA LİDER YİNE TOÇ BİR-SEN

TARIM VE ORMANCILIK HİZMET KOLUNDA LİDER YİNE TOÇ BİR-SEN

05 Temmuz 2024 Cuma 11:15
TARIM VE ORMANCILIK HİZMET KOLUNDA LİDER YİNE TOÇ BİR-SEN

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN), bu yıl da Tarım-Ormancılık Hizmet Kolu’nda yetkinin, güvenin, örgütlü gücün ve istikrarın değişmeyen adresi oldu.

05.07.2024 tarih ve 32593 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Görevlileri Sendikalarının üye sayıları tebliğine göre TOÇ BİR-SEN 48.029 üye sayısı ile yine Tarım ve Ormancılık Hizmet Kolundaki liderliğini korudu.

‘Yetki’ demek ‘Yeni Sorumluluklar’ ve ‘Daha Büyük Hedefler’ demek.

Tarım-Orman Çalışanlarımızın bize gösterdiği bu teveccühün sorumluluğuyla ilk günkü aşkla yeniden ‘Bismillah’ diyerek daha güçlü yarınlara, daha büyük hedeflere, yeni zaferlere ve kazanımlara, mücadeleden yılmadan, zorluklarda savrulmadan teşkilatımız ve üyelerimizle hep birlikte yürüyeceğiz. Üyelerimize, Çalışanlarımıza, Ülkemize ve yüreğinde bizlere dair umut taşıyan Gönül Coğrafyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bizlere inanan, güvenen değerli üyelerimize, teşkilatımızın her kademesinde emek vererek mücadelemize, hedeflerimize, yetki zaferimize ortak olan, tüm zorlu süreçlere ve koşullara rağmen mücadele etmeyi asla bırakmayan, birlik ve beraberliğimizi alın teriyle büyüten, örgütlü gücümüzü çelikleştiren Erdemliler Hareketimizin her bir ferdine gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Birliğimiz, Beraberliğimiz, Kardeşliğimiz, Mücadelemiz Güçlü, Yetkimiz ve Hayırla Yürüdüğümüz Yolumuz Mübarek Olsun.

Resmi Gazete'de Yayımlanan Tarım  ve Ormancılık Hizmet Kolu Sendikalarının Üye Sayılarına İlişkin Rakamlara Ulaşmak İçin Burayı Tıklayınız