TOÇ BİR-SEN ÇEVRİMİÇİ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27 Aralık 2022 Salı 16:31
TOÇ BİR-SEN ÇEVRİMİÇİ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri çevrimiçi düzenlenen Başkanlar Kurulu toplantısı ile Toç Bir-Sen Şube ve İl Başkanlarıyla bir araya geldiler.

Gündeme ilişkin konuların istişare edildiği toplantıda Genel Başkan Öztürk, hem Memur-Sen hem de Toç Bir-Sen olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Öztürk toplantıda; 3600 Ek göstergenin kapsamının genişletilmesi, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, enflasyondaki dalgalanmalar sebebiyle oluşan kayıpların giderilmesi için iyileştirmelerin yapılması gibi konulara ilişkin yapılan çalışmalara değindi.

Bizim Memur-Sen ve Toç Bir-Sen olarak amacımız ve çalışmalarımız; emeğin değerinin karşılık bulması, çalışanlar arasında adaletin tesis edilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması ve haklı taleplerin karşılık bularak kazanımların artırılmasıdır” diyen Öztürk “Sözleşmelilerin Kadroya Geçirilmesi, 3600 Ek Gösterge, Kontrol İlave Ödeme, Koruyucu Giyim ve Donanım Malzemesi Verilmesi, Toplu Sözleşme İkramiyesi, Yangın Fazla Mesai Ücretinin 8 Ay’a Çıkarılması, Orman İşletme Şefi İle DKMP Şeflerinin  Ek Ödemelerinin Artırılması, TMO, TİGEM, ESK, AOÇ ve DKMP Personeline Fazla Çalışma Ücreti, Sözleşmeli Personele Arazi Tazminatı ve Seyyar Görev Tazminatı Ödenmesi, TKDK Destek Personelinin Sözleşme Ücretlerinin Yüzdelik Zamlara İlaveten Artırılması bizim kazanımlarımızdır. Yetkili Sendika Toç Bir-Sen olarak Toplu Sözleşme masasında 'biz' vardık, mücadeleyi 'biz' yürüttük, kazanımlara 'biz' imza attık. Bundan sonra da dün olduğu gibi hak arama mücadelemizi bilgi, birikim ve tecrübemizle daha güçlü bir şekilde yürütecek, yeni kazanımlara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Sendikal çalışmalara, hedeflere ilişkin istişarelerin yapıldığı toplantıda, çalışanların talep ve beklentileri de konuşuldu.

Haber Fotoğrafları

TOÇ BİR-SEN ÇEVRİMİÇİ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ