TOÇ BİR-SEN’DEN BAKAN YUMAKLI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

TOÇ BİR-SEN’DEN BAKAN YUMAKLI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

05 Haziran 2023 Pazartesi 18:13
TOÇ BİR-SEN’DEN BAKAN YUMAKLI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakanlığına atanan İbrahim Yumaklı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Genel Başkan Öztürk, Bakan Yumaklı’ya ülkemiz tarım ve ormancılığına büyük katkı sunacaklarına canıgönülden inandıklarını ifade ederek Ülkemize ve Milletimize hizmet yolunda başarı dileklerini iletti.

Bakanlıkta gerçekleşen ziyarette Toç Bir-Sen Genel Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Bakan Yumaklı’ya Tarım-Orman Çalışanlarının talep ve sorunlarını da aktardı. En yakın zamanda Türkiye Yüzyılına yaraşır bir atama beklediklerini de ifade eden Öztürk, bakanlığa yeterli sayıda atamanın yapılarak mezun gençlerin kendi alanlarında istihdam edilmesini beklediklerini söyledi.

Bakan Yumaklı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Öztürk ve Yönetim Kuruluna ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti. 

Görüşmenin sonunda Öztürk, Bakan Yumaklı’ya Toç Bir-Sen’in yayımladığı Rakamlarla Tarım Sektörü 2023 kitabını takdim etti.