TOÇ BİR-SEN Nevşehirde Nöbet Değişimi

TOÇ BİR-SEN 39 Nolu Nevşehir Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel K..

01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
TOÇ BİR-SEN Nevşehirde Nöbet Değişimi


TOÇ BİR-SEN 39 Nolu Nevşehir Şube Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede Şube Başkanı Yavuz Arslan görev  bayrağını Recep Eroğluna devretti.

Yapılan genel kurula TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarından Fatih Doğan ve Nail Süngü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, MEMUR-SEN Nevşehir İl Başkanı Mustafa Özdemir, SAĞLIK-SEN Nevşehir İl Başkanı İbrahim Zengin,  TOÇ BİR-SEN Nevşehir 39 Nolu Şube Başkanı Yavuz Arslan, TOÇ BİR-SEN Niğde İl Başkanı Saadettin Yılmaz, TOÇ BİR-SEN Aksaray İl Başkanı Mustafa Başer, işyeri temsilcileri ve üyeler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının sonra oluşturulan ve Divan Başkanlığını Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nail Süngünün yaptığı kongrenin açılış konuşmasını Şube Başkanı Yavuz Arslan yaptı. Arslan büyük ve güçlü TOÇ BİR-SEN ailesinin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, sendikanın kuruluşundan itibaren gururla ve sorumlulukla taşıdığı görevini devredeceğini belirtti.

TOÇ BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğanda yaptığı selamlama konuşmasında Şube Başkanı Yavuz Arslana hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; Yavuz Bey yıllarca Sendikamız adına Nevşehirde mücadele etti. Bundan sonra görevi devralacak arkadaşlarda en iyi hizmeti yapacaktır" dedi.

"2001 yılında memur sendikacılığının yasal boyut kazanmasıyla sendikacılık hız kazandı. Memur-Sen sendikacılığı pasif iyilikten aktif iyiliğe geçiş şeklinde oldu ve yetkili sendika olmamızla birlikte mücadelemiz ivme kazandı" diyen Doğan Memur-Sen ve Toç Bir-Senin tüm kamu çalışanlarının, milletimizin, mağdur ve mazlumların sesi olduğunu dile getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Doğan konuşmasında tarım ve ormancılık hizmet kolu çalışanları için elde ettikleri kazanımlara da değindi.

Memur-Sen İl Başkanı İl Başkanı Mustafa Özdemir, Aksaray İl başkanı Mustafa Başer, Niğde İl Başkanı Saadettin Yılmaz konuşmalarını yaparak genel kurulun ve seçimin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ise yaptığı konuşmasında nöbet değişiminin Nevşehire ve Toç Bir-Sene hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu okunarak raporların ibrasının ardından yapılan seçimde Recep Eroğlu şube başkanlığına seçildi.

Recep Eroğlu seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında eski yönetimin yapmış olduğu çalışmaların takdirle karşılandığını ve yapılan bu çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini bildirdi. Öncelikli konularının olduğunu söyleyen Eroğlu " Ortak değerlerimizden ilham alarak üyelerimizin,  insanımızın, milletimizin hak ve hukukunu talep ve beklentilerini karşılamak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.