YETKİDE LİDER YİNE TOÇ BİR-SEN

TOÇ BİR-SEN, bu yıl da Tarım-Ormancılık Hizmet Kolu’nda yetkinin, güvenin, emeğin ve istikrarın değişmeyen adresi oldu.

04 Temmuz 2023 Salı 10:36
YETKİDE LİDER YİNE TOÇ BİR-SEN

‘Daha Güçlü Memur, Daha Güçlü Türkiye’ idealini kendine şiar edinen TOÇ BİR-SEN, bu yıl da Tarım-Ormancılık Hizmet Kolu’nda yetkinin, güvenin, emeğin ve istikrarın değişmeyen adresi oldu.

04.07.2023 tarih ve 32238 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Görevlileri Sendikalarının üye sayıları tebliğine göre TOÇ BİR-SEN 45.835 üye sayısı ile tarım-ormancılık hizmet kolundaki liderliğini korudu.

‘Yetki’ demek ‘Yeni Sorumluluklar ve Daha Büyük Hedefler’ demek. Bu anlayışla tüm teşkilatımızla zaferin rehavetine kapılmadan mücadelemizi daha da artıracak, örgütlü gücümüzü daha da büyütecek davamızın ve kuruluş kodlarımızın sorumluluğuyla kazanımlarımızı artırmanın gayretinde olacağız. Üyelerimize, Çalışanlarımıza, Ülkemize ve yüreğinde bizlere dair umut taşıyan Gönül Coğrafyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Teşkilatımızın her kademesinde emek ve gönül vererek bu Yetki Zaferimize ve mutluluğumuza ortak olan, hedeflerimizi, birlik ve beraberliğimizi alın teriyle büyüten, örgütlü gücümüzü ve kardeşliğimizi çelikleştiren Şube ve İl Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerimize, İşyeri Temsilcilerimize, Kadınlar ve Engelli Çalışanlar Komisyonlarımıza, bize inanan, güvenen ve destek olan üyelerimize, dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Birliğimiz, Beraberliğimiz, Kardeşliğimiz, Mücadelemiz Güçlü, Yetkimiz ve Hayırla Yürüdüğümüz Yolumuz Mübarek Olsun.

Resmi Gazete'de Yayımlanan Tarım-Ormancılık Hizmet Kolu Sendikalarının Üye Sayılarına İlişkin Rakamlara Ulaşmak İçin Burayı Tıklayınız